Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

MEM Strat preliminar pe bază de bitum 5l

Cod : 700105
Descriere

Utilizată pentru pregătirea stratului suport în vederea aplicării straturilor de hidroizolaţii pe bază de bitum, fără solvenţi, şi/sau a masei de şpaclu, precum şi pentru pregătirea suprafeţelor pentru aplicarea adezivului bituminos la rece.

  • Capacitate bună de pătrundere în stratul de bază poros, asigură o aderenţă optimă;
  • Consum: aprox. 100 - 200 ml/m².

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 5l
Greutate (g) 5300
Inaltime (mm) 200
Latime (mm) 220
Lungime (mm) 220
Status Activ
Mod de folosire Substratul trebuie să fie nivelat şi rezistent la sarcini. curăţat de praf. urme de ulei. gudron. smoală. impurităţi. şape mai vechi sau straturi care ar putea afecta aderenţa. Printr-un test de zgâriere. verificaţi capacitata portantă a substratului. orificii etc. Reparaţi zidăriile. fisurile. orificiile cu mortarul cauciucat MEM. cu soluţia de etanșare a zidăriilor MEM. Înainte de a continua alte tratamente. permiteţi materialului să se usuce. Substratul nu trebuie să prezinte bavuri sau neuniformităţi ascuţite. Îndepărtaţi bavurile şi neuniformităţile ascuţite. Substratul trebuie să fie uscat. Aplicaţi MEM Strat preliminar pe bază de bitum folosind pensule. perii. role sau echipament de stropire. însă nu deosebit de aspre. MEM Strat preliminar pe bază de bitum trebuie să fie complet uscat înainte de aplicarea stratului de soluţie hidroizolantă MEM sau a altor straturi bituminoase. În funcţie de temperatură şi condiţiile meteo. timpul de uscare poate varia. spre exemplu la 20°C stratul hidroizolant MEM poate fi aplicat după 6-12 ore.
MEM Strat preliminar pe bază de bitum https://www.temad.ro/userfiles/b496370b-b7cd-4b8c-a143-536a13e6c9e3/products/126801_list.jpgMEM
RON in stoc!

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2018 Temad
designed by headstart.ro