Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

MEM Soluţie bituminoasă pentru hidroizolarea fundaţiilor - pentru umidităţi normale ale solului 1l

Cod : 700102
Descriere

Emulsie bituminoasă indicată pentru hidroizolarea suprafeţelor de beton, tencuială şi fundaţii aflate în contact cu solul, în cazul zonelor cu umidităţi normale ale solului.

  • Membrana este rezistentă la substanţele naturale care atacă betonul;
  • Consum: aprox. 220 - 250 ml/m².

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 1l
Greutate (g) 1053
Inaltime (mm) 135
Latime (mm) 130
Lungime (mm) 130
Status Activ
Mod de folosire Substratul trebuie să fie fix. cu capacitate portantă. curat. uniform. să nu prezinte fisuri. resturi de ulei. grăsimi. praf sau alte straturi despărţitoare. Substratul poate fi uşor umed. Suprafeţele tratate nu trebuie să fie umede în mod continuu deoarece straturile aplicate nu se vor putea usca. Înainte de aplicare amestecaţi foarte bine produsul. Pe suprafeţele absorbante. aplicaţi mai întâi un strat de amorsă MEM Strat preliminar pe bază de bitum şi apă (1:1). Dupa uscare. aplicaţi MEM Soluţie bituminoasă pentru hidroizolaţii fundaţii - pentru umidităţi normale ale solului cu rola. peria sau un vaporizator. în 2-3 straturi. Fiecare strat trebuie să fie uscat înainte de aplicarea următorului. În zonele cu risc de fisurare. aplicaţi o membrană de armătura din fibră de sticlă. în cel de-al doilea strat. A se evita bătaia directă a razelor solare în timpul aplicării. A se evita ploaia în timpul aplicării şi uscării. ar putea provoca deteriorări (ex: spălare). Înainte de umplere suprafaţa trebuie să fie prevazută cu panouri de protecţie. de drenaj. respectiv de izolaţie. evitându-se sarcinile punctiforme şi liniare.
MEM Soluţie bituminoasă pentru hidroizolarea fundaţiilor - pentru umidităţi normale ale solului https://www.temad.ro/userfiles/b496370b-b7cd-4b8c-a143-536a13e6c9e3/products/126832_list.jpgMEM
RON in stoc!

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2018 Temad
designed by headstart.ro