Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

MEM Soluţie bituminoasă pentru hidroizolarea fundaţiilor 12l

Cod : 700100
Descriere

Caracteristici:

 • Adecvată şi pentru fixarea plăcilor de izolaţie din polistiren;
 • Indicat pentru hidroizolarea profesională a pereţilor exteriori, pentru acoperirea crăpăturilor.
 • Rezistă la sărurile din apă şi la mucegai;
 • Consum: aprox. 3,7 - 4,9 l/m².

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 12l
Greutate (g) 9580
Inaltime (mm) 255
Latime (mm) 290
Lungime (mm) 290
Status Activ
Mod de folosire
 1. Substratul trebuie să fie curat, fără urme de grăsime, cu capacitate portantă, fără urme de praf, murdărie, urme de bavuri etc.
 2. Zidăria şi rosturile pot fi corectate cu mortarul cauciucat MEM.
 3. Zidăriile mai vechi şi mai poroase pot fi întărite prin aplicarea a 1-2 straturi de soluţie MEM de izolare a beciurilor.
 4. Lăsaţi straturile să se usuce câteva ore.
 5. Aplicaţi un strat de grund MEM Strat preliminar pe bază de bitum.
 6. Aplicaţi apoi un strat de MEM Soluţie bituminoasă pentru hidroizolaţii fundaţii în două etape de lucru.
 7. După aplicarea primului strat permiteţi soluţiei să se usuce şi aplicaţi apoi plasa din fibră de sticlă prin apăsare uşoară.
 8. Lăsaţi acum membrana să se usuce complet în funcţie de condiţiile atmosferice - până la câteva ore.
 9. Aplicaţi apoi cel de-al doilea strat şi lăsaţi să se usuce foarte bine chiar şi câteva zile.
 10. Până la uscarea completă stratul trebuie ferit de umezeală (prin acoperire).

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro