Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

MARIS POLYMERS Mariseal 710 Amorsă pentru suprafete absorbante 17kg

Cod : 700250
Descriere

MARISEAL 710® este o amorsă poliuretanică transparentă, rigidă, cu putere mare de penetrare, monocomponentă şi cu uscare rapidă.

  • Pe bază de solvenţi.
  • Utilizată ca amorsă în aplicaţii de hidroizolaţie şi de etanşare pe suprafeţe absorbante.
  • Poate fi de asemenea folosită ca amorsă pe carton bituminos cu finisaj mineral.

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 17kg
Greutate (g) 19800
Inaltime (mm) 360
Latime (mm) 320
Lungime (mm) 320
Status Activ
Mod de folosire PREGĂTIREA SUPRAFEȚEI
Pregătirea cu atenţie a suprafeţei este esenţială pentru o finisare şi o durabilitate optimă. Suprafaţa trebuie curăţată, uscată şi lipsită de orice substanţe de contaminare ce pot afecta negativ aderenţa membranei. Conţinutul maxim de umiditate nu trebuie să depăşească 5%. Structurile noi din beton trebuie lăsate să se usuce minimum 28 zile. Straturile vechi, slăbite, murdăria, grăsimea, unsorile, substanţele organice şi praful trebuie înlăturate cu ajutorul unei maşini de şlefuit. Eventualele neuniformităţi ale suprafeţei trebuie netezite. Orice piese slăbite ale suprafeţei şi praful rezultat în urma şlefuirii trebuie înlăturate cu atenţie.

Avertisment: Nu clătiţi suprafaţa cu apă!
Avertisment: Nu utilizaţi o maşină de sablare cu bile metalice pentru a uniformiza suprafaţa, deoarece impactul puternic al bilelor de metal distruge coeziunea suprafeţei din beton şi îi scade stabilitatea.

APLICARE AMORSĂ
Pentru cele mai bune rezultate, temperatura în timpul aplicării şi întăririi trebuie să fie cuprinsă între 5°C şi 35°C. Temperaturile scăzute întârzie întărirea, în timp ce temperaturile ridicate o grăbesc. Umiditatea ridicată poate afecta finisajul final.
Aplicaţi MARISEAL 710 utilizând o rolă sau o pensulă, până când suprafaţa este acoperită. Puteţi utiliza o pompă de pulverizare fără aer, scutind astfel semnificativ forţa de muncă.
După 2-3 ore (nu mai târziu de 4 ore) şi în timp ce amorsa este încă uşor cleioasă, aplicaţi învelişul poliuretanic sau materialul poliuretanic de etanşare a îmbinărilor.
Recomandare: Dacă suprafaţa este foarte casantă, precum beton uşor sau şapă din ciment poros, aplicaţi două straturi de MARISEAL 710.

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro