Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu
Acest produs nu mai face parte din ofertă!

BOSTIK Sportcol 2K Adeziv pentru gazon sintetic, 6kg

Cod : 590031
Descriere

SPORTCOL 2K este un adeziv bicomponent, performant, destinat în mod special pentru lipirea tuturor tipurilor de gazon artificial la interior și exterior. Poate fi folosit de asemenea și pentru lipirea diverselor covoare din cauciuc.

AVANTAJE

 • Performanță de lipire foarte bună (lipirea se face prin adeziune și coeziune)
 • Rezistență la condițiile atmosferice din exterior
 • Excelentă rezistență la umiditate
 • Rezistent la temperatură: până la 120°C
 • Timp de lucru îndelungat: până la 45min la 20°C
 • Nu necesită timp de așteptare
 • Polivalent, adeziune la diverse materiale ale suprafețelor: benzi nețesute pentru locuri de joacă, beton, placaj, metal, etc
 • Gata pregătit – dozajul calculat – pentru o bună amestecare
 • Culoare verde

CARACTERISTICI TEHNICE

 • Adeziv bicomponent pe baza de poliuretan
 • Culoare: verde ( RAL 6025)
 • Timpul de lucru: aprox. 45 minute la o temperatură de 20°C
 • Timpul de uscare: se poate călca pe covor după 24 ore, în funcție de condițiile atmosferice
 • Temperatura de utilizare: de preferat între +5ºC și +30ºC

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 6kg
Greutate (g) 6000
Inaltime (mm) 200
Latime (mm) 235
Lungime (mm) 235
Status Activ
Mod de folosire

Pregătirea suprafeței:

Pregătirea suprafeței trebuie efectuată în conformitate cu standardul în construcții. Substraturile trebuie să fie ferme, fără desprinderi, fine, uscate, fără urme de grăsime, adezivi vechi, praf sau alte substanțe de contaminare. Dacă suprapuneți peste un covor deja existent, asigurați-vă că acesta nu prezintă desprinderi de pardoseală și este curat. Îndepărtați orice urmă de murdărie, ulei sau alte substanțe ce pot împiedica lipirea. Dacă suprafața pe care se aplică gazonul artificial necesită primer, utilizați un primer pentru adezivi bicomponenți sau dacă există posibilitatea infiltrării de apă prin pardoseală, utilizați o barieră de vapori. (de ex. Eponal 336).
Întotdeauna așteptați să se usuce primerul înainte de a aplica adezivul. Special pentru locurile de joacă în aer liber: lipirea trebuie să se realizeze pe vreme bună, cu o temperatură >5ºC.

Aplicare:

Fiecare kit conține o pungă cu praf – 6kg și 1 pungă de întăritor. Amestecați cele două componente în galeata de plastic cu ajutorul unui mixer electric, paleta de mixare (200-300 rot/min) până se obține o pastă uniformă de culoare verde. Nu amestecați folosind o viteză mai mare, o temperatura ridicată reduce timpul în care adezivul poate fi folosit fără să se întărească.


Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro