Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu
Acest produs nu mai face parte din ofertă!

BOSTIK Tarbicol PU1K Adeziv poliuretanic monocomponent, pentru parchet, 21kg

Cod : 590037
Descriere

Adeziv poliuretanic monocomponent pentru lipirea parchetului laminat și a parchetului masiv cu lamele de până la 23mm grosime. Este potrivit și pentru lipirea pardoselilor flotante, a pardoselilor din lemn stratificat, a grinzilor, a treptelor și contratreptelor din lemn pe beton, metal sau piatră, pentru lipirea pragurilor, plintelor, a șipcilor și a baghetelor.

AVANTAJE

 • Gata de utilizare, aplicare uşoară, lipire simplă.
 • Polivalent pentru suporturi absorbante sau neabsorbante.
 • Lipire orice lamele de parchet brut sau lăcuit** de orice esenţă de lemn.
 • Nu conţine nici apă nici solvenţi.
 • Aplicare uşoară chiar şi la temperatură redusă.
 • Timp deschis mare.
 • Pozare fără timp de cauciucare.
 • Suplu, absoarbe variaţiile geometrice ale parchetului.
 • Participă la absorbţia zgomotelor de impact pe parchet.
 • Compatibil cu toate sistemele de planşee prin care se realizează încălzirea, iluminatul electric sau cu planşeele reversibile.
 • Comportament excelent la apă şi umiditate (băi, bucătării etc).
 • Consum: 450 - 700g/m².
 • Rezistă la intemperii şi la raze ultraviolete. Ambalaj PU PACK, practic şi economic. Durata îndelungată de stocare în ambalajul original nedeschis ferit de umezeală: 12 luni.

** Parchet prelăcuit pe suporturi blocate, a se utiliza formula noastră poliuretanică din 2 componente.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 21kg
Greutate (g) 21000
Inaltime (mm) 320
Latime (mm) 326
Lungime (mm) 326
Status Activ
Mod de folosire

Aplicarea adezivului
Aplicaţi regulat şi uniform pe suport cu ajutorul spatulei crestate nr.4 (sau cu spatula crestată B3).

Recipiente metalice de 7 sau 15 kg
Ridicaţi folia de protecţie şi săculeţul absorbant. După ce aţi luat cantitatea necesară de adeziv, aşezaţi la loc folia de protecţie şi săculeţul absorbant pe suprafaţa adezivului rămas în butoi. Aceste precauţii garantează utilizarea completă a butoiului fără formarea de pojghiţă la suprafaţa adezivului rămas. În cazul formării unei pojghiţe, aceasta se va elimina înainte de continuarea lucrărilor.

Butoaie de plastic de 7 – 21 kg cu sistem PU PACK
Tăiaţi unghiul superior al ambalajului PU PACK, apoi vărsaţi cleiul pe suport pe parcursul avansării. Apoi adezivul este repartizat uniform cu spatula crestată. În cazul întreruperii prelungite a utilizării produsului, trebuie să pliaţi colţul prin care se scurge adezivul. Obiectiv: împiedicaţi contactul cu aerul ambiant. Astfel asiguraţi utilizarea întregii cantităţi de adeziv.


Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro