Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

ILLBRUCK FM315 Spumă poliuretanică, pentru pistol, orice sezon, 880ml

Cod : 511016
Descriere

Spumă poliuretanică monocomponentă cu expandare ridicată, până la 65 litri. 

Caracteristici:

  • Ideală pentru instalarea uşilor şi a ferestrelor, având proprietăţi de izolare termică şi fonică.
  • Are o post-expandare redusă ceea ce duce la un control mai bun când se utilizează la umplerea golurilor.
  • Aderenţă ridicată pe majoritatea materialelor de construcţii.
  • Timp de uscare, până la tăiere, foarte scurt. 

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 880ml
Greutate (g) 995
Inaltime (mm) 330
Latime (mm) 65
Lungime (mm) 65
Status Activ
Mod de folosire

Pregătirea suprafeţelor:

Suprafeţele trebuie să fie portante, să poată susţine încărcări considerabile, să fie curate, fără urme de praf, murdărie sau îngheţ. Dacă este necesar (pentru suprafeţe poroase), umeziţi suprafeţele înainte de aplicarea spumei.

Aplicare:

Agitaţi bine tubul de spumă, cel puţin de 20 de ori, înainte de utilizare. Înşurubaţi aplicatorul în valva pistolului pentru spumă PU. Poziţia tubului în timpul aplicării este cu capul în jos. Umpleţi rostul până la aproximativ 50%. În cazul golurilor de dimensiuni mari, aplicaţi spuma în straturi consecutive la interval de 1-2 ore. În cazul temperaturilor scăzute, golurile trebuie umplute în decurs de aproximativ 4 ore, în straturi consecutive.

Important:

A se utiliza în spaţii bine aerisite. Nu fumaţi. Protejati-vă ochii şi utilizaţi echipament de protecţie. Protejaţi suprafeţele folosind folie PE sau hârtie. Petele de spumă se vor îndepărta imediat cu acetonă. Spumă întărită se poate îndepărta numai pe cale mecanică. Nu este rezistentă la radiaţii UV. Depozitaţi tuburile în poziţie verticală.

Temperatura de aplicare:

Temperatura mediului ambiant: +  5˚C până la +35˚C
Temperatura tubului de spumă: +10˚C până la +35˚C (ideal 20˚C)

Suprafeţele:

Adeziune excelentă pe beton, cărămidă, piatră, tencuială, gips-carton, lemn, ciment sau alte materiale sintetice, cum ar fi: polistiren, spumă poliuretanică, PVC dur


Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro