Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

MARIS POLYMERS Mariseal 270 membrană hidroizolantă pentru zone umede, gri 25kg

Cod : 700208
Descriere

Mariseal 270 este o membrană poliuretanică de hidroizolare, cu aplicare lichidă, elastică, monocomponentă, alcalin rezistentă, utilizată pentru hidroizolația de durată a zonelor umede.După întărire, devine o membrană foarte elastică, 100% impermeabilă, care oferă protecție de lungă durată, chiar și în cele mai dificile condiții.

Avantaje:      

  • Aplicare simplă            
  • Monocomponent, gata de utilizare            
  • Formează o membrană uniformă, fără îmbinări și fără posibilități de scurgere            
  • Rezistentă la apă și la îngheț           
  • Își păstrează proprietățile mecanice la o temperatură cuprinsă între -30°C și +90°C      
  • Suprafața impermeabilizată este pietonal circulabilă            
  • Reparare locală ușoară și rapidă în cazul în care membrana este deteriorată mecanic

Utilizare:

Hidroizolație pentru zone umede (sub placări) în: băi, bucătării, balcoane

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 25kg
Greutate (g) 26500
Inaltime (mm) 360
Latime (mm) 320
Lungime (mm) 320
Status Activ
Mod de folosire PREGĂTIREA SUPRAFEȚEI
Pentru a obține o finisare optimă și durabilă, este necesar ca suprafața să fie curățată, uscată, și lipsită de orice substanțe de contaminare care pot afecta negativ aderența membranei. Conţinutul maxim de umiditate nu trebuie să depăşească 5%. Structurile noi din beton trebuie lăsate să se usuce minimum 28 de zile. Straturile vechi, slăbite, murdăria, grăsimea, unsorile, substanţele organice şi praful trebuie înlăturate cu ajutorul unei maşini de şlefuit. Eventualele neuniformităţi ale suprafeţei trebuie netezite.
AVERTISMENT: Nu clătiţi suprafaţa cu apă!

REPARAREA FISURILOR ȘI A ÎMBINĂRILOR
Etanşarea cu atenţie a fisurilor şi a îmbinărilor existente înainte de aplicare este extrem de importantă pentru o hidroizolaţie de lungă durată.
  • Curăţaţi fisurile din beton şi cele fine de praf, reziduuri sau alte substanţe contaminatoare. Aplicaţi local ca amorsă MARISEAL 710 Primer şi lăsaţi 2-3 ore să se usuce. Umpleţi toate fisurile pregătite cu adezivul de etanşare MARIFLEX PU 30. Apoi aplicaţi un strat de MARISEAL 270, cu o lăţime de 200mm peste toate fisurile şi cât este încă ud, acoperiţi cu o bandă de MARISEAL Fabric tăiată corect. Presaţi-o pentru a se îmbiba. Apoi aplicaţi peste materialul textil MARISEAL Fabric suficient MARISEAL 270, până se acoperă complet. Lăsaţi 12 ore să se usuce.
  • Curăţaţi îmbinările de expansiune ale betonului de praf, reziduuri sau alte substanţe contaminatoare. Îmbinarea de expansiune pregătită trebuie să aibă o adâncime de 10-15m (raport lăţime-adâncime 2:1).
  • Aplicaţi material de etanşare îmbinări MARIFLEX PU 30 Joint-Sealant doar pe fundul îmbinării. Apoi, cu o pensulă, aplicaţi un strat-bandă de MARISEAL 270, cu o lăţime de 200 mm centrată peste şi în interiorul îmbinării. Aşezaţi MARISEAL Fabric peste învelişul ud şi cu o unealtă corespunzătoare, presaţi adânc în interiorul îmbinării până când se îmbibă. Apoi îmbibaţi complet materialul cu suficient MARISEAL 270. Ulterior, aşezaţi un cablu de polietilenă de dimensiuni corespunzătoare în interiorul îmbinării şi apăsaţi-l adânc în interior pe materialul textil îmbibat. Umpleţi spaţiul liber rămas al îmbinării cu material de etanşare MARIFLEX PU 30. Nu acoperiţi. Lăsaţi 12-18 ore să se usuce.

APLICAREA AMORSEI
Aplicaţi ca amorsă pe suprafeţele absorbante precum betonul, şapă de ciment sau lemn MARISEAL 710 sau MARISEAL AQUA PRIMER. Aplicaţi ca amorsă pe suprafeţele din carton bituminos sau carton asfaltat MARISEAL 730 sau MARISEAL AQUA PRIMER. Aplicaţi ca amorsă pe suprafeţele neabsorbante precum metalul, plăcile ceramice şi învelişurile vechi MARISEAL AQUA PRIMER. Lăsaţi amorsa să se întărească în conformitate cu instrucţiunile tehnice.

MEMBRANA DE HIDROIZOLAȚIE
Turnaţi MARISEAL 270 pe suprafaţa pe care s-a aplicat amorsa şi întindeţi utilizând o rolă sau o pensulă. Puteţi utiliza o pompă de pulverizare fără aer, scutind astfel semnificativ forţa de muncă.
După 12-18 ore (nu mai târziu de 48 ore) aplicaţi un nou strat de MARISEAL 270. Pentru aplicaţii solicitante, aplicaţi un al treilea strat de MARISEAL 270.

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro