Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

MARIS POLYMERS Mariseal 770 Sigilant pentru piatră naturală 4kg

Cod : 700301
Descriere

Caracteristici:            

 • Stabil la radiații UV            
 • Nu se îngălbenește            
 • Conferă grade ridicate de aderență la suprafață
 • Suprafața rezultată nu absoarbe apa și petele lichide
 • Protejează împotriva uzurii mecanice, formării de praf, murdăriei, petelor, uleiurilor și substanțelor chimice

Avantaje:

 • Aplicare ușoară
 • Putere mare de pătrundere
 • Stabil la radiații UV
 • Creează suprafețe rezistente la praf
 • Creează un efect de aspect umed
 • Oferă protecție excelentă împotriva petelor lichide
 • Oferă protecție excelentă împotriva uzurii mecanice
 • Oferă rezistență la atacurile bacteriilor și ciupercilor

Utilizări: MARISEAL 770 este un material transparent de etanșare a pardoselilor, eficient pentru: beton amprentat, beton colorat, piatră naturală, cărămizi decorative, ceramică poroasă.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Greutate (g) 6500
Inaltime (mm) 230
Latime (mm) 185
Lungime (mm) 185
Status Activ
Ambalare 4kg
Mod de folosire

APLICAȚIE: Material de etanșare transparent pentru piatră naturală

PREGĂTIREA SUPRAFEȚEI
Pregătirea cu atenţie a suprafeţei este esenţială pentru o finisare şi o durabilitate optimă. Suprafaţa trebuie curăţată, uscată şi lipsită de orice substanţe de contaminare ce pot afecta negativ aderenţa membranei. Conţinutul maxim de umiditate nu trebuie să depăşească 5%. Eventualele neuniformităţi ale suprafeţei trebuie netezite. Praful şi orice piese slăbite ale suprafeţei trebuie înlăturate cu atenţie.
AVERTISMENT: Nu clătiţi suprafaţa cu apă!

PRODUS DE ETANȘARE PENTRU PIATRĂ NATURALĂ
Aplicaţi MARISEAL 770 pe suprafaţa din piatră naturală pregătită în prealabil cu ajutorul unei role, într-unul sau două straturi.

ATENŢIE: Aveţi grijă ca straturile să fie subţiri. Nu lăsaţi învelişul să băltească.

ATENŢIE: Schimbaţi rola la fiecare oră, în special în condiţii de temperatură ridicată (>25°C), deoarece MARISEAL 770 are tendinţa să se întărească şi vor apărea dâre neuniforme în timpul aplicării.


APLICAȚIE: Produs de etanșare pentru beton

PREGĂTIREA SUPRAFEȚEI
Pregătirea cu atenţie a suprafeţei este esenţială pentru o finisare şi o durabilitate optimă. Suprafaţa trebuie şlefuită cu o maşină de şlefuit cu piatră sau diamant. Suprafaţa trebuie curăţată, uscată şi lipsită de orice substanţe de contaminare ce pot afecta negativ aderenţa învelişului. Conţinutul maxim de umiditate nu trebuie să depăşească 5%. Structurile noi din beton trebuie lăsate să se usuce minimum 28 zile. Straturile vechi, murdăria, grăsimea, unsorile, substanţele organice şi praful trebuie înlăturate cu ajutorul unei maşini de şlefuit. Eventualele neuniformităţi ale suprafeţei trebuie netezite. Orice piese slăbite ale suprafeţei şi praful rezultat în urma şlefuirii trebuie înlăturate cu atenţie.

AVERTISMENT: Nu clătiţi suprafaţa cu apă! Nu utilizaţi o maşină o sablare cu bile metalice pentru a uniformiza suprafaţa, deoarece impactul puternic al bilelor de metal distruge coeziunea suprafeţei din beton şi îi scade stabilitatea.

REPARAREA FISURILOR
Curăţaţi fisurile (chiar şi cele fine) de praf, reziduuri sau alte substanţe contaminatoare. Umpleţi toate fisurile cu chit corespunzător. Următoarea zi nivelaţi suprafaţa chitului cu şmirghel sau cu un polizor mecanic.

PRODUS DE ETANȘARE PENTRU BETON
Asiguraţi-vă că suprafaţa din beton ce trebuie acoperită a fost pregătită în prealabil (şlefuită şi curăţată) şi este conformă cu specificaţiile.
Aplicaţi MARISEAL 770 cu ajutorul unei role. După 2-4 ore (nu mai târziu de 6 ore) aplicaţi al doilea strat.

Pentru cele mai bune rezultate, temperatura în timpul aplicării şi întăririi trebuie să fie cuprinsă între 5°C şi 35°C.  Temperaturile scăzute întârzie întărirea, în timp ce temperaturile ridicate o grăbesc. Umiditatea ridicată poate afecta finisajul final.

AVERTISMENT: MARISEAL 770 este alunecos atunci când este umed. Pentru a evita alunecarea în zilele ploioase, distribuiţi compuşi corespunzători pe suprafaţa încă umedă pentru a crea o suprafaţă anti-alunecare.
 

Buc/bax 1

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro