Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

RINO Silicon universal transparent

Cod : 514080
Descriere

Caracteristici:

  • Nu curge şi nu se deformează în timp
  • Se întăreşte la temperatura aerului din încăpere, sub acţiunea umidităţii din aer şi după întărire rămâne permanent flexibil.
  • Proprietăţi optime de prelucrare atât la temperaturi scăzute (+5˚C), cât şi la temperaturi ridicate (+40˚C)
  • Flexibil atât la temperaturi scăzute (-40˚C), cât şi la temperaturi ridicate (+100˚C)
  • Formează rapid legături chimice transversale: devine rapid neaderent la atingere şi este rezistent la fisuri, crăpături
  • Aderenţă excelentă la sticlă, suprafeţe vitrificate, gresie, faianţă, materiale plastice şi majoritatea vopselelor

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 280ml
Greutate (g) 330
Inaltime (mm) 230
Latime (mm) 50
Lungime (mm) 50
Status Activ
Mod de folosire
  1. Suprafeţele ce urmează a fi etanşate trebuie să fie curate, uscate, fără urme de murdărie, praf, grăsime, rugină sau uleiuri.
  2. Suprafeţele neporoase trebuie curăţate cu solvent şi o lavetă curată din bumbac ce nu lasă scame, apoi şterse foarte bine cu o lavetă uscată.
Buc/bax 24

Produse recomandate


Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro