Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

GRIFFON Galvatec Zinc Spray, 400ml

Cod : 210000
Descriere

Zink Spray este un compus pe bază de pulbere de zinc ce conţine peste 98% zinc.

Este utilizat pentru protejarea catodică a suprafeţelor metalice neprotejate şi a asamblărilor sudate. Asigură un strat de protecţie anticorozivă foarte rezistent pentru asamblările metalice sudate, etc.

Caracteristici:

  • Uscare rapidă;
  • Formează o peliculă autoregenerantă care rezistă la temperaturi de până la 120°C;
  • După 24 de ore stratul de Zink Spray poate fi vopsit cu vopsele uzuale.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

 

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 400ml
Greutate (g) 517
Inaltime (mm) 250
Latime (mm) 57
Lungime (mm) 57
Status Activ
Mod de folosire
  1. Agitaţi bine doza înainte de folosire.
  2. Îndepărtaţi petele de murdărie, umezeală, grăsime etc. de pe părţile ce urmează a fi tratate.
  3. Dacă este necesar degresaţi suprafeţele cu acetonă sau diluant.
  4.  Aplicaţi un prim strat subţire de Zink Spray.
  5. În interval de 10 minute sau după 24 de ore se poate aplica un al doilea strat.
  6. Pentru curăţarea duzei după utilizare ţineţi recipientul răsturnat şi pulverizaţi spray până când este eliberat doar gaz propulsor.

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro