Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

BISON Spumă poliuretanică, cu aplicator, pentru iarnă

Cod : 451007
Descriere

Spumă poliuretanică cu mare capacitate de expandare şi întărire rapidă. Indicată pentru umplerea, izolarea, etanşarea şi lipirea golurilor, crăpăturilor şi fisurilor. Poate fi utilizată la interior şi la exterior.

Utilizări: Indicată pentru operaţiuni rapide şi simple de etanşare, izolare şi umplere a fisurilor mari, îmbinărilor, rosturilor, golurilor si orificiilor mari împotriva pierderilor de căldură, frigului, curenţilor de aer, zgomotului şi umezelii.

Ideală pentru lucrări precum: montarea cadrelor de la uşi şi ferestre, umplerea golurilor, etanşarea îmbinărilor dintre pereţi şi tavane, treceri de conducte, ţevi, cabluri şi instalaţii electrice, precum şi la panourile de izolare fonică, motoare şi pentru îmbunatăţirea izolaţiei termice la sistemele de răcire.

Caracteristici:

 • Se poate vopsi;
 • Rezistenţă la apă şi la multe produse chimice;
 • Se întăreşte sub influenţa umidităţii din aer;
 • Fixare excelentă pe diferite suporturi;
 • Rezistenţă la temperaturi de la -40°C până la +90°C;
 • Poate fi aplicată şi la temperaturi scăzute (de până la -10°C).

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 700ml
Buc/bax 12
Greutate (g) 843
Inaltime (mm) 340
Latime (mm) 66
Lungime (mm) 66
Status Activ
Mod de folosire
 1. Purtaţi mănuşi, ochelari şi echipament de protecţie.
 2. Suprafeţele trebuie să fie curate şi degresate.
 3. Pentru o fixare mai rapidă, umeziţi suprafeţele cu apă înainte de aplicare.
 4. Agitaţi energic doza înainte de utilizare (de minim 20 ori).
 5. Fixaţi aplicatorul, ţinând recipientul vertical.
 6. Ţineţi recipientul cu capul în jos şi doza şi cu aplicatorul-trăgaci.
 7. Umpleţi spaţiile numai pe jumatate cu spumă.
 8. Cavităţile mari se umplu prin aplicarea de straturi succesive de spumă, umezind stratul anterior înainte de a-l aplica pe următorul.
 9. Imediat după utilizare, ţineţi recipientul vertical cu duza în sus şi curăţaţi aplicatorul apăsând pe trăgaci pâna la eliminarea completă a spumei de pe ţeavă.
 10. Nu scoateţi aplicatorul.
 11. Neaderent la atingere după 8-10 minute.
 12. Timp de întărire: 1 oră.
 13. După întărire spuma poate fi tăiată, şlefuită şi vopsită.
 14. Dacă este aplicată la exterior spuma trebuie protejată prin acoperire cu un strat de vopsea acrilică.

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro