Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

BISON Spumă poliuretanică, profesională, pentru iarnă

Cod : 451008
Descriere

Spumă poliuretanică pentru pistol, universală, cu capacitate ridicată de expandare, ce poate fi utilizată atât în interior cât şi în exterior.

Pentru etanşarea, izolarea şi umplerea rapidă a îmbinărilor, crăpăturilor şi fisurilor de la pereţi, cadre de la ferestre şi uşi, învelişuri de acoperiş, coşuri de fum, lucarne, ţevi, tuburi, cabluri şi conducte electrice.

Caracteristici:

 • Capacitate ridicată de umplere;
 • Capacitate mare de expandare;
 • Aderă pe multe tipuri de suprafeţe;
 • Pentru uz interior şi exterior;
 • Poate fi vopsită;
 • Rezistenţă la apă şi multe chimicale;
 • Nu conţine CFC şi HCFC;
 • Poate fi aplicată şi la temperaturi scăzute (de până la -10°C).

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 750ml
Buc/bax 12
Greutate (g) 878
Inaltime (mm) 325
Latime (mm) 66
Lungime (mm) 66
Status Activ
Mod de folosire
 1. Agitaţi foarte bine tubul de spumă (10-20 ori).
 2. Ataşaţi aerosolul în pistolul pentru spumă.
 3. Aplicarea spumei se face ţinând tubul cu capul în jos.
 4. Umpleţi golurile doar în proporţie de 65% deoarece spuma va expanda pe masură ce se va întări.
 5. Pentru umplerea golurilor mari, spuma se aplică în straturi, aştepând expandarea completa a fiecarui strat înainte de a-l aplica pe următorul.
 6. Umeziţi fiecare strat înainte de o nouă aplicare.
 7. După uscarea completă, spuma poate fi tăită, găurită, vopsită sau tencuită.

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro