Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

1 mil euro investiţie în Fabrica de plasă din fibră de sticlă de la Braşov

publicat în: Stiri // publicat pe: 13.11.2013

Cu o investiţie de peste 1 mil. de euro şi crearea a peste 50 de locuri de muncă, fabrica de plasă din fibră de sticlă de la Braşov, inaugurată recent, este unul din proiectele de anvergură ale companiei TEMAD PRODUCŢIE, membră a grupului Temad.
Materii prime verificate şi aprobate, personal specializat şi echipamente profesionale sunt doar 3 dintre atu-urile care stau la baza principiilor pe care compania îşi bazează activitatea. Fabrica produce plasă din fibră de sticlă de 145g/mp şi 160g/mp, în diferite culori (alb, portocaliu, verde, galben), pe role de 1 m lăţime şi cu lungimea de 50 m. Calitatea este primordială în procesul de fabricaţie, de aceea, fiecare rolă este atent verificată şi aprobată de specialişti.

Reabilitarea termică – soluţia pentru facturi de încălzire mai mici
Majoritatea blocurilor de locuinţe din România, construite după proiecte elaborate în perioada 1950 – 1990, prezintă un nivel scăzut de izolare termică, iar aceasta se traduce în facturi mari pentru încălzire. În sezonul rece, 40% din căldura unui apartament se pierde din cauza gradului redus de izolare termică, deşi locatarii o plătesc. În acest context, reabilitarea termică a clădirilor este cea mai bună soluţie, atât pentru reducerea costurilor privind încălzirea acestora în sezonul rece cât şi răcirea în sezonul cald.
Astfel, plasa din fibră de sticlă joacă un rol foarte important în realizarea proiectelor de reabilitare termică, atât calitatea cât şi preţul acesteia influenţând în mod considerabil rezultatul final.

7 mil. mp de plasă producţie anuală Temad
Noua fabrică de plasă din fibră de sticlă din Braşov va avea o producţie anuală de aprox. 7 mil. mp, asigurând astfel necesarul pentru reabilitarea termică a peste 3.500 de blocuri cu 10 etaje.

Distribuţie în 24 de ore, oriunde în ţară
TEMAD deţine o reţea de distribuţie naţională cu 14 filiale, depozite regionale şi un parc auto cu peste 160 de autovehicule, făcând astfel livrări în orice localitate, în 24 de ore.

Temad – profil de companie
Înfiinţată în 1994, TEMAD este una din cele mai importante companii de distribuţie din România, recunoscută pe piaţa materialelor auxiliare pentru construcţii, amenajări şi decoraţiuni. Compania are un portofoliu vast de produse de calitate superioară ce acoperă o arie foarte largă de aplicaţii şi utilizări: adezivi, etanşeizanţi, spume poliuretanice, vopsele spray auto, decorative şi speciale, spray-uri tehnice, echipamente de protecţie, sisteme de fixare, abrazive şi scule aşchietoare, profile din aluminiu şi PVC, accesorii pentru zugrăvit, accesorii pentru termoizolaţii şi pentru gips-caton, benzi adezive şi de etanşare, vopsele lavabile, tencuieli decorative, accesorii pentru baie şi bucătărie, produse de curăţat, răşini, scule de măsurare şi de grădinărit, odorizante auto.

Grupul de firme TEMAD
În contextul economic actual, crearea propriilor centre de producţie reprezintă o prioritate în strategia de dezvoltare a companiei TEMAD, atât prin implicare în dezvoltarea regională cât şi pentru optimizarea costurilor operaţionale şi asigurarea stocurilor de marfă necesare în desfăşurarea activităţii. Astfel că, în anul 2013 s-a luat decizia înfiinţării a încă 2 companii: TEMAD ENERGIE - Centrală fotovoltaică şi TEMAD PRODUCŢIE - Fabrică de plasă de fibră de sticlă, care acum formează Grupul de firme Temad.

 

1 mil euro investiţie în Fabrica de plasă din fibră de sticlă de la Braşov
Comentarii
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu

Produse recomandate


Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro