Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

Investiţii pentru viitorul dumneavoastră

publicat în: Stiri // publicat pe: 27.10.2014

Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
Proiect finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

S.C. TEMAD CO S.R.L, cu sediul în municipiul Braşov, Şos. Cristianului  nr. 12, judeţul Braşov, derulează, începând cu data de 30 Mai 2014, proiectul “Valoare prin performanţă“, finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Fondurilor Europene, desemnat ca Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Creşterea Competitivităţii Economice, prin Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru.
 
Valoarea totală a proiectului este de 296.211,20 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 167.216,00  lei formată din: valoarea eligibilă nerambursabilă finanţată din FEDR – 143.805,76 lei şi valoarea eligibilă nerambursabilă finanţată din bugetul naţional – 23.410,24 lei.

Proiectul se implementează în municipiul Braşov pe o durată de 6 luni.

Obiectivul proiectului este reprezentat de creşterea competitivităţii şi valorii TEMAD CO ca urmare a implementării recomandărilor furnizate de o evaluare a companiei pe fondul asumării unei noi strategii de resurse umane care să susţină eforturile de vânzări şi de marketing.


Detalii suplimentare puteţi obţine de la:


Nume persoană contact: TOIU LAVINIA-MARINELA
Funcţie: Manager proiect, Şef departament juridic, resurse umane şi mediu
Tel. 0268.506.108/9, Fax: 0268.419.340, e-mail: lavinia.toiu@temad.ro

Investiţii pentru viitorul dumneavoastră
Comentarii
Nu sunt comentarii
Scrie un comentariu

Produse recomandate


Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro