Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse

Noul parteneriat strategic TEMAD - VITEX în România

publicat în: Stiri // publicat pe: 14.03.2018

Brașov, România, 14 Martie, 2018

 

Temad și Vitex anunță astăzi demararea în România a parteneriatului strategic dintre cele două companii, privind preluarea portofoliului de clienți, a activității de distribuție a produselor, oferirea tuturor serviciilor și a suportului tehnic de către Temad. Noul model de afacere este centrat pe satisfacerea cerințelor clienților prin creșterea calității serviciilor, în piața construcțiilor și amenajărilor din România, unde cele două companii își desfășoară activitatea.

Înființată în anul 1994, compania Temad a devenit un furnizor de top de materiale auxiliare pentru construcții și industrie, având o bază logistică solidă cu 13 depozite regionale și o forță de vânzări alcătuită din peste 100 de persoane. Cele mai cunoscute branduri internaționale distribuite de Temad sunt: Bison, WD-40, Dupli-Color, Motip, Kapro, Mellerud, Uhu, Klingspor, la care se adaugă 6 mărci proprii: Protek - echipamente de protecție, Stark Fix - Sisteme de fixare, Swordflex - Abrazive, Rino - Adezivi și etanșeizanți, StarkBohrer - Burghie, Termico - plasă de fibră de sticlă și accesorii.  Succesul companiei Temad constă în oferirea unui pachet complet de soluții de încredere: produse de înaltă calitate, livrare promptă,  consultanță tehnică și servicii de marketing.

 

Cu o cifră de afaceri de 34 mil euro în 2017, Temad își propune o creștere de 5% pentru 2018 și împreună cu vânzările Vitex va depăși 37 mil euro. 

Noua structură de vânzări Temad cuprinde acum 2 divizii:

 • Construcții și Amenajări
 • Vopsele și Accesorii

Forța de vânzări Vitex face parte, începând cu luna Martie 2018, din noua Divizie Vopsele și Accesorii a Temad, la care se vor adăuga, în cursul anului, colegi noi care să acopere toate zonele geografice.

Cei peste 70 de Reprezentați de vânzări ai Diviziei Construcții și Amenajări a Temad vor dezvolta rețeaua de distribuție a produselor Vitex pe canalele de vânzări în care aceștia activează.

 

Un beneficiu important pentru clienți este că de acum vor avea un singur furnizor - Temad, pentru toate categoriile de produse achiziționate anterior de la Vitex și Temad, la care se adaugă servicii de vânzare consultativă,  consultanță d.p.d.v. tehnic și distribuție eficientă.

 

Vitex - noul Brand din portofoliul Temad, este lider în vopsele și soluții de acoperire în Grecia, cu afaceri în 15 țări din Europa, având una din cele mai moderne fabrici din SE Europei și o serie de certificări pentru produsele din portofoliu: certificare Ecolabel, certificare My Climate neutral, certificare Rezistență la foc, certificare anti-mucegai, certificare antimicrobian - hipoalergenic.

Gama de produse Vitex cuprinde:

 • Vopsele emulsionate
 • Vopsele acrilice
 • Sisteme de izolare a acoperișului
 • Amorse
 • Chituri
 • Vopsele pentru suprafețe din beton
 • Emailuri, lacuri, baițuri pentru lemn
 • Lacuri, emailuri pentru metal
 • Lacuri de protecție pentru piatră
 • Vopsele rezistente la căldură
 • Solvenți
 • Vopsele pentru piscină
 • Materiale hidroizolante bituminoase Hermes

Fie că este vorba de renovarea unei locuințe, de construcții rezidențiale sau industriale, Vitex oferă soluții specifice care vizează 4 domenii de aplicare:

 • pereți interiori și plafoane
 • pereți exteriori și acoperișuri
 • suprafețe metalice și din lemn
 • protecția lemnului și a pietrei

Cu accent pe satisfacerea cerințelor clienților și prin combinarea punctelor forte complementare ale celor două companii, parteneriatul TEMAD - VITEX va răspunde rapid și eficient solicitărilor clienților și beneficiarilor.

Noul parteneriat strategic TEMAD - VITEX în România
Comentarii
Claudiu Bixa, Produse Vitex
07/06/2018 20:53:00

Folosesc produse Vitex de 22 de ani. 16 ani in Grecia, la nivel profesional si 6 aici in Romania,preferandu-le cu brio in fata multor marci de vopsele de pe piata romaneasca. Raportul calitate/pret este excelent. Acest partenierat va fi de bun augur pentru piata autohtona. Va doresc succes!

Daniel Tudor , Produse Vitex
06/05/2018 13:32:00

Produsele Vitex sunt de o calitate superioară și oferă garanție lucrărilor realizate cu ele. Aș dori să gasesc produsele si în județ ul Ialomița.

Scrie un comentariu

Produse recomandate


Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro