Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

TERMICO

Sistemele de termoizolare termică joacă un rol important pe piaţa plasei din fibră de sticlă. TEMAD produce şi comercializează plasă din fibră de sticlă de calitate superioară, având următoarele densităţi de 125g/mp, 145g/mp şi 160g/mp sub brandul TERMICO, utilizată la armarea tencuielilor interioare şi exterioare a diferitelor construcţii.
Plasa din fibră de sticlă este fabricată dintr-o ţesătură de fire impregnată cu o răşină acrilică ce oferă stabilitate structurală, rezistenţă la substanţe alcaline şi creşte rezistenţa mecanică.
TEMAD oferă plasă din fibră de sticlă în diverse culori, a cărei calitate este certificată de Agrementul Tehnic 001SC-04-571-2014 şi poate fi utilizată în cadrul oricăror sisteme de izolare termică a faţadelor. Faţadele moderne au nu doar un rol decorativ, ci mai ales sunt realizate cu scopul de a creşte eficienţa energetică a clădirilor.
Totodată, plasa din fibră de sticlă poate fi utilizată pentru a sigila crăpăturile şi fisurile, întrucât are rezistenţa necesară pentru a susţine tencuiala precum şi pentru a evita formarea lor pe suprafaţa peretelui.
Plasa din fibră de sticlă TERMICO este soluţia recomandată pentru armarea tencuielilor datorită costurilor reduse, a uşurinţei în aplicare, a flexibilităţii şi a durabilităţii.


Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro