Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteți compara maxim 4 produse! Primul produs adăugat în lista a fost șters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

MOTIP Spray Plast Vopsea folie detaşabilă, 400ml negru mat

Cod : 315050
Descriere

  • Asigură un strat de protecţie pentru jantele auto împotriva criblurii, zgârieturilor, mizeriei şi umidităţii.
  • Poate fi aplicat pe diferite materiale: metal, mase plastice (PVC, polietilenă, polipropilenă), sticlă.
  • Se poate vopsi cu orice tip de vopsele (acrilice, sintetice, pe bază de apă, bicomponente).
  • Rezistenţă de scurtă durată la spălarea cu jet de apă la spălătoriile auto.
  • Culori disponibile: portocaliu, verde, negru mat.

*Citiți cu atenție fișa tehnică sau eticheta produsului înainte de utilizare!

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 400ml
Greutate (g) 420
Inaltime (mm) 192
Latime (mm) 67
Lungime (mm) 67
Status Activ
Mod de folosire

Înainte de utilizare, citiţi cu atenţie textul de pe etichetă!

Pregătirea suprafeţei de bază: Suprafața trebuie să fie curată, uscată, lipsită de rugină, grăsime și solvenți. Nu aplicați pe suprafețe poroase sau aspre. De pe suprafețele netede filmul se poate îndepărta cu ușurință; Nu aplicați grund în prealabil; Acoperiți zona pe care nu doriți să o vopsiți cu bandă de mascare. Înainte de a aplica spray-ul curățați suprafața cu SprayPlast Cleaner. 

Aplicare: Înainte de utilizare agitați bine timp de 2-3 minute; Pentru a verifica culoarea și a testa compatibilitatea cu suprafața, pulverizați într-un loc mai puțin vizibil. Aplicați în straturi suprapuse de la o distananță de 25cm. Aplicați mai întâi un strat subțire (nu încercați să acoperiți întreaga suprafață imediat); Apoi aplicați cel puțin încă 4 straturi de SprayPlast; Cu cât aplicați mai multe straturi, cu atât mai bine puteți îndepărta folia ulterior; Este important să permiteți ca fiecare strat să se usuce timp de aprox. 10 minute înainte de a aplica următorul strat; În acest fel puteți aplica mai multe straturi.


Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2019 Temad
designed by headstart.ro