Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Produse
Coşul
meu
Contul
meu

COLOR SPRAY Vopsea spray rezistentă la temperatură 690°C, 400ml argintiu

Cod : 307001
Descriere

Vopsea spray indicată pentru a renova şi înfrumuseţa obiectele care sunt expuse la temperaturi ridicate, cum ar fi grătare, sobe, abajururi, burlane, etc. Recomandat pentru aplicaţii la grătare. Suprafeţele vopsite de pe grătar nu trebuie să intre în contact cu produsele alimentare! Rezervoarele de cărbune pot atinge temperaturi care depăşesc maximul temperaturii la care rezistă spray-ul! Rezistenţă la temperaturi de până la 690°C.
Culori disponibile: negru; argintiu.

    Caracteristici:
  • Rezistenţă la temperaturi ridicate - până la 690°C;
  • Acoperire foarte bună, cu capacitate de umplere;
  • Aderenţă excelentă;
  • Flux bun, suprafaţa devine netedă;
  • Uscare rapidă;
  • Rezistenţă la intemperii;
  • Culori: negru, argintiu;
  • Consum specific: 400ml este cantitatea suficientă pentru aprox. 1,2m2.

Specificații
Alte informații Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Ambalare 400ml
Greutate (g) 405
Inaltime (mm) 192
Latime (mm) 67
Lungime (mm) 67
Status Activ
Mod de folosire Acoperiţi suprafeţele ce nu se vopsesc. Înainte de utilizare. agitaţi aerosolul timp de 2 minute. Testaţi culoarea şi compatibilitatea cu suprafaţa într-un loc mai puţin vizibil. Aplicaţi câteva straturi subţiri la intervale de 2 minute. #Pulverizaţi de la o distanţă de aprox. 25cm.#Cele mai bune rezultate se vor atinge în jurul temperaturii de aprox. 20°C.#Lăsaţi să se usuce timp de 1 oră.#Apoi. menţineţi o temperatură de aprox. 160°C timp de aprox. 1 oră. pentru ca vopseaua să se usuce. Luaţi în calcul formarea de fum şi miros neplăcut. Asiguraţi o ventilaţie corespunzătoare.#Cu cât stratul de vopsea este mai subţire. cu atât rezistenţa la temperatură va fi mai bună.
COLOR SPRAY Vopsea spray rezistentă la temperatură 690°C, 400ml https://www.temad.ro/userfiles/b496370b-b7cd-4b8c-a143-536a13e6c9e3/products/141634_list.jpgDUPLI-COLOR
RON in stoc!

Consideri că ai aptitudinile necesare pentru a face parte din echipa TEMAD? Îţi doreşti un loc de muncă într-o companie de succes? Vezi aici care sunt posturile disponibile!

Temad.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din această pagină. Rareori acestea pot conţine inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, poate diferi de produsul real şi poate conţine accesorii neincluse în pachetele standard, Unele specificaţii sau preţul, pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Stocul de produse se actualizează la fiecare 24 ore și poate diferi între momentul trimiterii unei comenzi și momentul prelucrării comenzii. Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului real.
Urmărește-ne pe rețelele sociale.Înscrie-te la newsletterul nostru pentru a primi informații cu privire la noile produse și servicii. Completează adresa de email.

[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2018 Temad
designed by headstart.ro